PEROSAK JALUR GEMILANG!!!

SALAM buat korang ...sory la aiye bkn nak tunjuk gambar lucah or seksi..tapi nia la gambar  yg aiye dapat dari (images google.com)


 bagi aiye image macam nie terlalu melampau,kurang ajar dan segaja nak perlakeh kan bendara kebanggaan rakyat malaysia...
 

apa motif diaorang buat mcm nie????hummmm... kan bagus kalau dia bogel jek !!!
kelakuan yang  s"begini bleh menjatuhkan maruah sebuah negara dan kerajaan malaysia sendiri...

kte sebagai rakyat malaysia perlu ambil berat tentang hal semacam nie,sebab hal macam nie la yang membuat kan hilang rasa hormat negara luar terhadap negara kite....
aiye harap orng semacam nie perlu beri hukuman
sewajarnya....


aiye pun dah penat nak menaip...so sampai di sini la cter yang aiye
dapat bagi tahu kat korang semua yer......

Ahad, 2 Mei 2010 di 6:44 PTG

7 Comments to "PEROSAK JALUR GEMILANG!!!"

ish!!!!
mmg tak patut...
sepatutnye rakyat atau wanita malaysia takde camni..

hurm..
kene bagitau PM ni..
hurm.. (><;;)

apela mereka nih ... haish -.-''

ishh..x patut tul...

jesian bendera... lok lak toi...

bongai gile pempuan 2...:)

suka hati dia je kan nk guna bendera mlaysia... mmg sgt2 xptt...

bende ni penah masuk tb3...xingt bape tahun lepas....
2,3 tahun lpas....

Catat Ulasan