INSAN BERNAMA GEMUK

salam .......hai...aiye nak kongsi skit la.. pendapat korang pasal bdak gemuk??sebab aiye pun gemuk orangnya hahahaha......rmai member2 tanya best ker jadi gmuk?? bagi aiye soalan yg diaorang kuar kan, semuanya bodoh!!!...
apa yg bestnya jdi gmuk (jlan pun lambat,nak cari barang pun susah)kalau naik kerate member2, sampai kena sound,tkt tayar pancit la,kerate berat sebelah la ,dan banyak lagi la perkataan longkang yg diaorang bahas kan....klau selalu diaorang cakap benda yg same jek...bosan gak.....

,tapi aiye terime jek hakikat..dah memang gemuk....nak buat mcam mana...tapi setiap orang ada matlamat diorang sendri,termsuk la aiye.....siapa ckp orang gemuk tak bleh berjaya??


aiye akan bukti kan pada korang semua k.......,cuma aiye nak mintk sokong dri member2 blogger....ok la ,nanti klau aiye ada msa kte sambung lagi k.....asslamualaikum......

Rabu, 21 April 2010 di 3:40 PTG

8 Comments to "INSAN BERNAMA GEMUK"

nothing's wrong being fat. I mau jadi gemuk but x pandai gemuk2. Be confident w ur self and take care!! XD

Rilex la.. bro.. jangan cepat melenting.. gemuk ke kurus ker same je... ni tepulang sebenarnya.. tapi kalo ko mmg nak kurus.. dapatkan!!!! JUSMATE5 ... hahahaha...

erm..
rasanyer ayie taklah gemuk sgt..

kesian ayie..
diorg tu kawan ape ntah nama..
tak ada rasa hormat langsung.. (><;;)

Bagi saya gemuk tu cute.lantaklah diorang nak cakap apa kat ayie.Just be yourself.Chaiyo'!

*be yourself..
*bangga pada diri sendiri dik..
*selalu positif thinking..
*anasir2 jahat tu peduli kan ..

ayie xde gemok sgt pun..
sy rse mmber ayie tu jenis gurau² kasar tu..
sbb sy slalu gurau² ngn mmber sy cmtuh gak psal gemuk² ni sbb diorg punn ckp sy gemok.. hehe
tp mmg niat gurau jek xde lebih²

gemok best ape kite ade capacity mkn lebih dr org laen! best! hehe

tu bukan gemuk ayie,.. tu sedang2 ajer.. jd mcm aku nie yg kurus kering melidi.. kalau naik tangga dlu senior2 laki yg nakal2 ni jerit2 suh pegang tepi tangga, katanya nnt melayang! ish.. malu tak hingat! uhhuhu.. apapun syukur yg kita sihat, udah ler :) peace..

www.scottishajjar.blogspot.com

Catat Ulasan